Kurser


GenNøgle Studiegruppe starter online d. 6. januar 2020. Jeg tilbyder også personlig guidance, så du kan få en dybere forståelse af din personlige profil. Hvis du er interesseret kan du enten kontakte mig her eller ringe på 50257717.

Har du downloadet din personlige Hologenetiske Profil, men er i tvivl om hvordan du skal komme videre, så er en studiegruppe, hvor jeg hjælper dig på vej med at forstå og dykke ind i de dybere lag af profilen, måske lige det du venter på.  Selvom indre kontemplation er GenNøglernes grundliggende værktøj, har mange fundet megen støtte i den fælles rejse gennem profilens dybere lag, hvor vi kan dele indsigter og gennembrud med hinanden.

“Baseret på I Ching og en ny forståelse af astrologi og genetik, giver GenNøglerne dig en Personlig Profil der beskriver dit liv som et fuldt oplyst væsen.”
Richard Rudd

Hvis du endnu ikke har fået din profil, kan du hente den gratis her på dansk. Hvis du allerede har din profil, er det måske alligevel en ide at hente den igen, da du nu også får en gratis lydfil om dit Livsværk. Den er på engelsk, men transmissionen kommer rent og klart igennem Richard Rudd’s stemme uanset om du forstår det hele eller ej, og du får en lidt anden vinkel på den relevante GenNøgle end i bogen. Du finder lydfilen øverst til højre for din profil. For at få hele din profil skal du desuden tilvælge Linjer, Stier m.m ved at trykke på de respektive blå knapper, som du finder under lydfilen.

Profilen består af Den Gyldne Vej, som yderligere er opdelt i tre sekvenser, der hver især bygger på hinanden og hjælper os med at bringe healing og dybere forståelse ind i vores liv.

Den Gyldne Vej består af tre arketypiske sekvenser:

  • Aktiverings Sekvensen – Find dit formål – At grounde på det fysiske plan
  • Venus Sekvensen – Åbn dit hjerte – At navigere på det emotionelle plan
  • Perle Sekvensen – Frigiv din velstand – At klargøre visionen på det mentale plan

Vi begynder ved rejsens naturlige begyndelse med at dykke ind i Aktiverings Sekvensen gennem en ca. 4 måneders fordybelse. Du vil få undervisning, guidance og støtte på vejen til at fordybe dig i din egen profil, adgang til en privat Facebook gruppe, hvor du kan stille spørgsmål og I kan støtte hinanden, samt guidede meditationer til brug i din daglige kontemplation.

Min hensigt med grupperne er at skabe et trygt og inspirerende rum, hvor vi sammen dykker dybere ind i profilen, derfor begrænser jeg også deltager antallet til max. 10.

Aktiverings Sekvensen efterfølges af Venus Sekvensen, et længere forløb på ca. 7 måneder, hvor vi dykker helt ind i nogle af de dybeste lag indprintet så langt tilbage som undfangelsen.

Hele rejsen langs Den Gyldne Vej vil typisk vare omkring 18 måneder, så det er ikke noget quick fix, til gengæld finder de fleste at det gradvist bliver lettere at møde dagligdagens udfordringer, livet bliver langt mere fyldt med glæde og mening og du vil begynde at finde en indre stabilitet, du måske ikke vidste var muligt.

Tag en kort stund til at føle ind i dit indre og stil dig selv det følgende spørgsmål, er jeg parat til at gå dybere, til at give mig selv denne gave, til at vie en del af min tid på denne indre opdagelsesrejse ind i de dybere lag af mig selv?  Hvis svaret er ja, glæder jeg mig til at dele denne rejse med dig.

Aktiverings Sekvensen, online mandage kl. 18.30 – 20.30, 6. januar, 20. januar, 3. februar, 17. februar, 2. marts, 16. marts, 30. marts og 13. april.

Sted: Vi vil mødes via Zoom, som i min erfaring er et enkelt, stabilt og brugervenligt medie, hvor du ikke behøver at oprette en konto.

Aktiverings Sekvens i Århus forventet i foråret 2020.

Sted: Center for Sind og Krop, Frederiksgade 74A, 8000 Aarhus

Pris for Aktiverings Sekvensen, online: 1600,00 kr. for 8 gange a 2 timer

Venus Sekvensen, lukket gruppe, søndage kl. 11.00 – 14.00, d. 27. oktober, d. 24. november, d. 22. december, d. 19. januar 2020, d. 16. februar, d. 15. marts og d. 26. april
Sted: Center for Sind og Krop, Frederiksgade 74A, 8000 Aarhus

Pris for Venus Sekvensen, Århus: 2100, 00 kr. for 7 gange a 3 timer

Du kan tilmelde dig en studiegruppe her. Du kan også ringe eller sende sms til 50257717 for mere information eller sende mig en besked her.