Dansk Forside

Velkommen hertil

EFT og Matrix Reimprinting kan hjælpe dig

Til at Omskrive din Fortid og Transformere din Fremtid

Lider du af

 • Invaliderende smerter
 • Endeløs depression
 • Angst
 • Søvnløshed
 • Stress
 • Kronisk sygdom

Eller føler du dig ganske simpelt stresset ud over dine grænser af dagliglivets udfordringer, har du prøvet et væld af konventionelle og/eller alternative metoder uden at opnå varige resultater? Så ved jeg præcis, hvordan du har det, jeg har også været der.

Jeg har fuldstændig healet alvorlig invaliderende Tendonitis (tennisalbuer), jeg lider ikke længere af IBS (Irritabel Tyktarm), alvorlige allergier eller MCS (Duft og Kemikalie Overfølsomhed), blot nogle ganske få overfølsomheder forbliver. Ved at heale gamle traumer og usunde negative overbevisninger, har jeg lært at blive venner med min krop, at værdsætte dens visdom og erkende, at smerte og sygdom er min krops måde at kommunikere at noget skal ændres.

Hvis du også er klar til at forandre dig, at gå dybere, til ….

  • At leve autentisk og frigøre dit indre kreative geni
  • Heale følelsesmæssige eller fysiske smerter
  • Give slip på stress og angst
  • Føle dig tryg og i ro

Så er hvad jeg har at tilbyde måske præcis, hvad du leder efter.

Mit navn er Pia Mark, jeg hjælper folk der sidder fast i smerten over at føle sig afskåret og overvældet, som ønsker at finde hjem til en dyb indre følelse af at høre til.

Ifølge cellebiolog Dr. Bruce Lipton er 95% af al sygdom forårsaget af stress, så det er indlysende, at det at finde effektive og langtidsholdbare løsninger til at afhjælpe stress giver den bedst mulige sundhedsforsikring.

Mit primære fokus er EFT, Emotional Freedom Techniques, og MR, Matrix Reimprinting. Dog har jeg i de seneste år i vid udstrækning tillige integreret min viden om GenNøglerne i mit klientarbejde med helt utroligt positive resultater. Min erfaring med at bruge EFT og MR er at disse metoder giver enkel og bemærkelsesværdigt effektiv lindring. Når du har lært det grundlæggende, har du et selvhjælps værktøj for livet, altid tilgængeligt og effektivt til at løse alt fra mindre hverdags stress til mere alvorlig langsigtet fysisk eller følelsesmæssig sygdom.

Jeg har en livslang forkærlighed for sundhed og healing, dette indebærer en holistisk tilgang, der udspringer af over 40 års forskning og studier af forskellige tilgange til sundhed, denne erfaring fordyber i høj grad min tilgang til til mit klientarbejde.  Siden 2009 har jeg tillige integreret GenNøglerne i min egen personlige udvikling.  GenNøglerne er en spirituel transmission, der kan hjælpe os til at åbne op for vores sande formål i livet.

“GenNøglerne er baseret på I Ching og en ny forståelse af astrologi and genetik, de tilbyder dig en Personlig  Profil der beskriver dit liv som et fuldt oplyst væsen.”
Richard Rudd

For at finde ud af, hvordan jeg kan hjælpe dig bedes du venligst skrive til mig her for at planlægge din gratis 15 minutter konsultation.

Our deepest fears are like dragons guarding
our deepest treasure.
– Rainer Maria Rilke